A absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează în proiecte de educație și cultură pentru tineri, cum sunt In a Relationship sau Ideo Ideis. Crede că oamenii fericiți trăiesc în prezent și că prezentul are loc pentru toți oamenii.
Aplicațiile bazate pe inteligență artificială precum ChatGPT vor avea un impact semnificativ asupra vieții noastre, scrie Science Daily, site care publică articole despre știință și tehnologie. Dacă înțelegem cum putem să diferențiem textele scrise de inteligența artificială de cele scrise de oameni, putem recunoaște, de exemplu, știrile false sau să ne ferim de furtul de identitate, potrivit unei echipe de cercetători din Pennsylvania.
Pandemia aceasta ne-a făcut să realizăm că, dacă încerci să îi mulțumești pe toți, de fapt, nu mulțumești pe nimeni, iar din toată această ecuație noi, elevii, am ieșit pe minus. Vin doar cu câteva argumente statistice: 900.000 de elevi nu au acces la ceea ce unii jurnaliști au denumit Marea Predare Online. Ministerul Educației și Cercetării a numărat 250.000, dar nu mai este o mirare, doar se chinuie de aproape zece ani să numere elevii navetiști și de fiecare dată le dă cu rest liderilor noștri de pe Berthelot.
Marea Britanie vrea să elimine fumatul până în 2030, de aceea a stabilit o serie de măsuri pentru a descuraja consumul de tutun, în special în rândul tinerilor. Fumatul este responsabil pentru moartea a 100.000 de persoane, în fiecare an, scrie presa britanică. Printre măsurile adoptate de autorități se numără majorarea vârstei la care britanicii pot cumpăra țigări, de la 18 la 21 de ani, urmând să crească treptat cu câte un an în fiecare an. În România, minorii nu au voie să cumpere țigări, cu toate astea, studiile arată că un sfert dintre adolescenții noștri au fumat cel puțin o dată.