Designer de experiențe de învățare la Fundația Friends For Friends. Om de strategie și comunicare. Tată de băiat. Rareori scriitor.
Dezbaterile pro și contra folosirii mobilelor în instituțiile de învățământ preuniversitar continuă în întreaga lume. În Franța, de exemplu, acestea sunt interzise în timpul orelor de curs. O cercetare publicată de site-ul australian The Conversation arată, însă, că telefonul mobil poate însemna mai mult pentru un elev decât o metodă ușoară de distragere a atenției: îl poate ajuta să dobândească abilități noi.
Georgia Elliott-Smith este inginer specializat pe mediu și activistă, director general la Element4, companie de consultanță în sustenabilitate din Marea Britanie. Georgia lucrează alături de echipa ei pentru a crea soluții sustenabile în ceea ce privește construcția de clădiri și dorește să facă orașele mai responsabile din punct de vedere ecologic și social. Oferă chiar și strategii pentru țări, prin care acestea să fie mai prietenoase cu mediul. Georgia dorește să intre și în politică pentru că a observat, de când este activistă, rolul important al politicienilor în acest sector.
Astăzi, de la ora 11.00, pe pagina de Facebook Documentaria este lansat proiectul de fotografie documentară „Viața în pandemie”. O parte importantă din viața în pandemie a fost școala, cu emoțiile și dilemele ei. Ioana Moldovan, Adrian Câtu, Bogdan Dincă, Andrei Pungovschi și Mircea Reștea au documentat prima zi de școală, după șase luni în care copiii au stat acasă. Școala 9 vă prezintă astăzi cum s-a văzut redeschiderea școlilor prin obiectivul unora dintre cei mai talentați fotojurnaliști români.