Studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.
Sunt la început de cale în jurnalism și abia aștept să dobândesc subtilitățile din acest domeniu. Îmi place să ascult oameni diferiți și îmi împlinesc doza de curiozitate din poveștile lor.
Încerc mereu să culeg informații din discuțiile cu oamenii pe care îi întâlnesc și să cunosc lumea din perspectiva lor. Cu alte cuvinte, îmi place să înțeleg cum funcționează tot felul de lucruri.
Olandezul Richard van Hooijdonk este unul dintre cei mai apreciați futurologi din lume. Analizele și sfaturile sale în ceea ce privește schimbările pe care le va aduce în viitor tehnologia în domeniul afacerilor și în viața de zi cu zi sunt căutate de marile companii internaționale, dar și de instituții de stat. Într-o discuție cu Școala 9, futurologul și-a expus îngrijorările cu privire la felul cum se face educație astăzi.
În orașul cercetătorilor, un grup de tineri de la Institutul de Științe Spațiale calculează parametri cosmici, analizează date, construiesc cataloage de găuri negre și contribuie la una dintre cele mai mari misiuni ale Agenției Spațiale Europene.
Într-un sat multietnic din județul Mureș, cu sărăcie, analfabetism și migrație sezonieră, abandonul școlar se rezolvă cu un mix de soluții sociale și educaționale.