Este profesoara de limba franceză la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din București. A publicat mai multe articole despre programele și planurile de învățământ, despre reforma în educație și demnitatea cadrului didactic, începând din 1993, în revistele Tribuna învățământului și Examene, dar și pe platformele România curată și Republica. A publicat eseuri culturale în limba franceza pe site-ul mondial al Francofoniei – www.mondesfrancophones.com. A făcut traduceri pentru revista Secolul 21.
Pentru 200 de copii din București, Vaslui, Galați, Olt, Cluj și Botoșani, luna august a venit cu educație despre obiceiuri sănătoase. Școala9 a fost în U&I Summer Camp, o tabără organizată anual de UiPath Foundation, în care copiii, împărțiți în două grupe pe două săptămâni, au învățat cum să aibă grijă de ei înșiși, cum să folosească inteligența artificială, să se implice civic și să creeze muzică. Tabăra este la a cincea ediție și face parte din programul Salt către Viitor.
Valentines Day a devenit o sărbătoare globală a iubirii. Și cuplurile din România își fac mici cadouri pe 14 februarie, centrele comerciale se umplu de inimioare și oferte, restaurantele și hotelurile se pregătesc cu meniuri și sejururi speciale. Școala 9 publică astăzi scrisoarea pe care autorul american John Steinbeck i-a trimis-o fiului său îndrăgostit, în 1958. Îi povestea atunci despre iubirea care „poate elibera în tine putere, curaj și bunătate și chiar o înțelepciune pe care nu știai că ai”.
În jur de 1.300 de studenți, veniți din alte orașe ale țării, rămân vara în campusul Grozăvești, unde sunt cele mai multe locuri de cazare pentru cei care învață în facultățile Universității din București. Rămân în Capitală în principal pentru că au mai multe șanse să găsească un job, spun ei - își doresc să fie independenți și să capete încă de-acum experiență în muncă. Unii dintre ei mărturisesc că s-ar plictisi pentru că în orașele mai mici în care locuiesc „poți bea cafea în trei locuri, nu e nimic dinamic”.