Ilustrator împrăștiat prin acuarele, dealuri, colaj, păduri, textile și tango.
Pentru o clasă de elevi din Pucioasa (Dâmbovița), școala generală nu a însemnat doar materii și note, ci și lecții despre curaj, încredere și omenie.
20 de ani. Acesta este o perioadă de timp realistă în care România poate să aibă rezultate bune la testările PISA, crede Dragoș Iliescu, specialist în evaluare psihologică și educațională. Țara noastră s-a clasat pe penultimul loc în Europa, surclasând doar Bulgaria, la ultima evaluare a cărei rezultate au fost anunțate în această săptămână. Autorul cărții „Testarea standardizată în educație” arată măsurile esențiale ce trebuie luate pentru a scădea procentul de analfabetism funcțional din România, unele deja incluse în noua lege a educației.
Georgia Elliott-Smith este inginer specializat pe mediu și activistă, director general la Element4, companie de consultanță în sustenabilitate din Marea Britanie. Georgia lucrează alături de echipa ei pentru a crea soluții sustenabile în ceea ce privește construcția de clădiri și dorește să facă orașele mai responsabile din punct de vedere ecologic și social. Oferă chiar și strategii pentru țări, prin care acestea să fie mai prietenoase cu mediul. Georgia dorește să intre și în politică pentru că a observat, de când este activistă, rolul important al politicienilor în acest sector.