Este student la masterul de Natural Language Processing din cadrul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, dar drumul lui s-a intersectat de multe ori cu jurnalismul. A scris pentru Libertatea, Decât o Revistă și Rock Monsters Romania. În timpul liber cântă la chitară, ascultă muzică şi învață germană.
O mână de adolescenți de 17 ani și-au făcut o revistă. Și acum ce?
„Bătaia la fund” - cu acordul părinților - a fost reintrodusă ca pedeapsă pentru elevii indisciplinați dintr-un stat din SUA. Cei mici vor primi una sau două lovituri cu o paletă din lemn, iar elevii mai mari, de liceu, vor primi până la trei lovituri. Pedeapsa corporală va fi aplicată ca ultimă soluție, spun autoritățile școlare, care menționează că mulți părinți au cerut o astfel de pedeapsă în locul excluderii de la cursuri sau a exmatricularii. În 19 state din SUA este în continuare legală pedeapsa corporală. În România, pedeapsa corporală sau de alt tip, ca trimisul la colț sau statul în picioare pe parcursul orelor au fost interzise în școli în 2013.
Un studio din care profesorul își vede elevii pe ecrane imense, ca într-o sală de clasă, a fost lansat, de la începutul pandemiei în Nigeria, o țară unde jumătate dintre elevi nu merg la școală. Slum2School este un ONG care de ani de zile caută soluții virtuale pentru copiii din ghetouri, ca să participe la cursuri. Pandemia le-a forțat creativitatea și au realizat o sală de clasă virtuală hi-tech cum nu au nici cele mai dezvoltate țări. Ruth Ebe, directorul de programe al organizației Slum2School, a povestit pentru Școala 9 care sunt provocările creării unei clase virtuale cu 10 mii de elevi, cam cât toată populația din Sinaia sau Târgu-Frumos.