A absolvit Facultatea de Limbi Străine și a lucrat mulți ani în print. De curând și-a (re)descoperit pasiunea pentru predat – i se mai spune și „profa de germană”. Are copii și pisici.
În timpul liber traduce și scrie cărți.
Suntem în punctul în care asigurarea calității în învățământ, și în învățământul superior, riscă să devină un slogan, consideră profesorul univ. dr. Ioan Ianoș, de la Facultatea de Geografie a Universității din București. El a oferit publicației Școala 9 o amplă analiză despre ceea ce înseamnă universitatea românească modernă și criteriile de promovare. E o critică a actualelor aranjamente universitare, e un text esențial ce poate genera o polemică. Aceasta este prima parte.
Examenele s-au terminat, iar notele pe care le primește educația românească sunt subiect de contestație. În cea mai dificilă vară din anii 90 încoace, cifrele și studiile arată o societate din ce în mai ruptă în două, fără notă de trecere la materiile solidaritate și echitate. În acest context, este periculos să cădem și testul sincerității.
DJ Undoo predă de 11 ani DJ-ing. În special pentru adulții care vor un hobby mai altfel, dar a lucrat și cu elevi de liceu sau tineri care visează la o carieră în toată regula, care să-i ducă în festivaluri cu sute de mii de oameni aclamându-i. În cadrul expoziției A.F.R.O.N.T de la Rezidența 9, DJ Undoo a ținut ateliere, tururi ghidate și un recital. A vorbit pentru Școala 9 despre cultura străzii care are toate ingredientele să dezvolte abilitățile tinerilor și adulților. Sunt școlile românești pregătite să le deschidă ușile cancelariei profilor ca el?