Este student la masterul de Natural Language Processing din cadrul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, dar drumul lui s-a intersectat de multe ori cu jurnalismul. A scris pentru Libertatea, Decât o Revistă și Rock Monsters Romania. În timpul liber cântă la chitară, ascultă muzică şi învață germană.
Încă din 2016, Statutul Elevului este documentul central al mișcării pentru apărarea drepturilor elevilor. Acest statut reglementează drepturile și îndatoririle beneficiarilor primari ai sistemului de învățământ preuniversitar, elevii. Este un instrument prin care elevii reprezentanți, grupați în consiliile elevilor sau în asociațiile de elevi, au dus adevărate bătălii cu sistemul. Ultima, la sfârșitul anului 2022.
Peste 700 de profesori de informatică cer Ministerului Educației să introducă în programa școlară de liceu ore de programare elementară și algoritmi, la toate clasele, indiferent de profil. Toții elevi au nevoie de cunoștințe de bază în programare, spune pentru Școala 9 profesorul Emil Onea, vicepreședintele Uniunii Profesorilor de Informatică din România (UPIR). Reprezentanții elevilor și un consilier școlar din București sunt de altă părere.
Începutul școlii vine adesea cu un amestec de emoții, deopotrivă pentru elevi și cadre didactice. Pentru a stabili un mediu primitor la clasă încă din prima săptămână din noul an școlar, profesorii ar trebui să se concentreze pe a pune bazele unei relații pozitive cu elevii lor, scrie Edutopia, publicația educațională a fundației regizorului George Lucas.