Este arhitect și geograf urban. A creat Interrrobang Studio, prin care vrea să transforme datele plictisitoare în experiențe vizuale.
Am învățat ceva din lecțiile pandemiei? Am vrut să vedem. Societatea Academică din România, prin proiectul Monitorul Educației din România, a realizat un raport de politici publice menit să readucă pe agenda publică subiectul educației digitale. Am aflat, prin cele 86 de cereri de informații publice către instituțiile statului, câți profesori și elevi nu au încă echipamente, faptul că nici azi școlile nu au site-uri și că riscăm să pierdem mulți bani europeni pentru că nici până azi nu s-a făcut licitația publică la Catalogul Electronic.
FRONT, o expoziție care reunește fotografii de pe fronturile războaielor din ultimele trei decenii, s-a deschis vineri seară, 23 februarie, la Rezidența9 din București și poate fi vizitată până pe 24 martie. Cuprinde o selecție de imagini realizate de fotograful Vadim Ghirda, care a câștigat anul trecut premiul Pulitzer alături de o echipă de la agenția de presă Associated Press, și de tânăra jurnalistă din Ucraina Larisa Kalik, care a documentat pe cont propriu viața de zi cu zi a războiului și a soldaților pe linia frontului.
Premonitoriu aproape, cu o lună înainte de primul scrutin de prezidențiale, spectacolul de teatru „(De)Conectat”, în regia Ozanei Nicolau, vorbea despre dezbinarea dintre noi cauzată de social media, unde circulă conspirații și unde diverși candidați joacă rolul iubitorilor de țară. Realitatea avea să ne lovească mai târziu. Spectacolul arată însă și cum să ne împăcăm, păstrând viu dialogul între noi toți cei cu opinii opuse, oricât de inconfortabil ar fi.