Am vrut să aflăm de la cititorii noștri care sunt temerile lor în ceea ce privește școala, fie că sunt elevi sau părinți. Așa am descoperit că nu-i o mare diferență între a fi elev azi sau acum 15 ani, atunci când începi să-ți sondezi fricile.
De ce?
28.09.2018
De Daia-Diana GrigoreAm vrut să aflăm de la cititorii noștri care sunt temerile lor în ceea ce privește școala, fie că sunt elevi sau părinți. Așa am descoperit că nu-i o mare diferență între a fi elev azi sau acum 15 ani, atunci când începi să-ți sondezi fricile.
A început să deseneze personaje cu părul colorat când nu și l-a mai vopsit pe al ei.
Aproape 40% dintre români își schimbă telefonul o dată la 2-3 ani, cam atât de des își înlocuiesc și periuța de dinți sau pieptenele de păr. După ce nu mai sunt utilizate, cele mai multe dintre acestea ajung la gunoiul care poluează și crește emisiile de dioxid de carbon, ducând la încălzirea globală. Un ceh pasionat de sustenabilitate vede o lume în care aceste deșeuri nu rămân deșeuri, ci sunt refolosite și își găsesc o nouă viață prin alte întrebuințări.
Citește mai mult11 septembrie a reprezentat anul acesta începerea școlii nu doar pentru elevii români, ci și pentru mii de elevi ucraineni refugiați în România. Între 30 și 50% dintre ucrainenii refugiați în Europa sunt copii și doar jumătate dintre ei au fost înscriși în țările gazdă în sistemul educațional, potrivit unui raport publicat de Agenția ONU pentru Refugiați. Unii dintre elevii ucraineni continuă să studieze online cu profesori din Ucraina, ei neștiind nici acum dacă studiile din România le vor fi recunoscute.
© 2025 BRD Groupe Société Générale, toate drepturile rezervate.
Școala9 este un proiect susținut de BRD GROUPE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE.