A absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează în proiecte de educație și cultură pentru tineri, cum sunt In a Relationship sau Ideo Ideis. Crede că oamenii fericiți trăiesc în prezent și că prezentul are loc pentru toți oamenii.
Care este rolul unui inspector și cum ar trebui să se comporte el când merge în „inspecții”? Ce drepturi îi dă acestuia superioritatea ierarhică? Profesorii de Școala 9, Monica Halaszi și Horia Corcheș analizează statutul inspectorului și îl privesc prin lupa celor care au fost și de-o parte și de alta a baricadei. Este o profesie complexă care necesită foarte multe abilități. Iar omenia nu ar trebui să lipsească din fișa postului.
La 4 ani am vrut să fiu primăriță și la 5 actriță. Ha! Niciodată nu m-am putut hotărî de ce vreau să fac, că tare mult îmi place totul. Și-s și curioasă. Așa am ajuns să vreau în Franța la facultate, să studiez o dublă licență în Filosofie și Științe Politice. La Sorbona.
În Cândești-Vale, un sat dâmbovițean cu 1.170 de locuitori, o profesoară susține lecții cu drona, îi învață pe copii să colecteze deșeurile selectiv și deschide porțile școlii pentru cursuri de programare. Nouă ani, a fost și directoarea școlii gimnaziale, dar mandatul i-a expirat recent. Acum își dorește să-și îndrepte toată atenția către elevi și către proiectele educaționale inovative care să topească diferența dintre o școală de oraș și una de la țară.