A terminat Jurnalism. A făcut parte din echipa fondatoare a revistei Marie Claire, pentru care a lucrat 12 ani. De-a lungul timpului, a scris, printre altele, pentru Beau Monde, Maxim, Men's Health, Business Magazin, Totul Despre Mame. De 18 ani, e mamă full time pentru Ioana, iar de 13 pentru Ilinca.
Elevul trebuie să vorbească și neîntrebat, să reacționeze atunci când se întâmplă o nedreptate în jurul lui și să știe că are puterea de a schimba lucrurile. Pe acest tip de școlar pune reflectoarele Gala Elevului Reprezentant, ajunsă la a cincea ediție. Pe 3 iunie vor fi evidențiați elevi, profesori, părinți, grupuri de inițiativă și autorități locale care cred în educație. Robert Avram, președintele Consiliului Național al Elevilor, a povestit pentru Școala 9 cum a crescut dorința de implicare a copiilor în ultimii ani și cu ce noutăți vine evenimentul din acest an.
Ce rol mai au logica, latina și religia în educația elevilor? În contextul rediscutării arhitecturii curriculare pentru liceele din România revine pe agenda publică tema „umanioarelor”, discipline despre care teologul, diplomatul și scriitorul Teodor Baconschi spune că sunt temelia formării unui om. În volumul „Averea bunei educații”, fostul ministru de externe vorbește despre educația „junimii”, care are nevoie deopotrivă de aportul adus de „familie, Biserică și societatea civilă”, pe lângă anii de școală.
Adolescenții sunt invitați la film și joacă în perioada 11-13 aprilie de către One World Romania. Festivalul OWR a pregătit pentru ediția de anul acesta Zilele Liceenilor, unde peste 900 de adolscenți sunt așteptați să participe la 6 proiecții de film, 7 ateliere și jocuri non-formale de educație civică și media, o expoziție despre deep fake, un târg de voluntariat, dezbateri și întâlniri cu autori și cineaști. Ce trebuie să faci ca să participi gratuit la evenimente?